Henrik loves to wear his merino wool in the hot Bahamas weather

Henrik elsker at bruge sine uld t-shirts i Bahamas varmen

"Verdens bedste T-shirts. Jeg går aldrig i andet her i troperne" fortæller Henrik, som bor i Bahamas hele året og går i vores merinould T-shirts, som er perfekte i den fugtige varme. Vi har snakket med Henrik for at høre lidt om, hvorfor uld fungere så godt i den tropiske varme.

Min mormor sagde altid: Hva dæ æ godt for æ kul - æ å godt for æ værme!
(læs: hvad der er godt for kulden er også godt for varmen)

Efter at have boet 4 år i Bahamas kan jeg nu konstatere at hun havde ret. Gennemsnitstemperaturen er mellem 21 og 27 grader om vinteren og mellem 27 og 32 grader om sommeren. Det er en utrolig fugtig varme, fordi det er et land bestående af små øer.

I praksis betyder det at man i løbet af dagen ofte bliver gennemblødt af sved, som så tørrer igen når man kommer indenfor i tør og kølig aircondition. Hvilken slags tøj man har på er derfor ret vigtigt.

Jeg bruger stort set kun LOOWs 135 t-shirts i fritiden og har 5 forskellige jeg veksler mellem. Når man er vant til danske temperaturer er det nok vanskeligt at forstå, hvordan man kan gå gennem dagen i samme T-shirt, som skiftevis er våd af sved og tør- Men med LOOW’s fantastiske produkter er det intet problem, og jeg bruger dem gerne en uges tid mellem vask.

God til dykning

Det fantastiske er at uanset om T-shirten er våd eller tør føles den altid behagelig. Og selv i den mest bagende sol føles den aldrig for varm. Jeg dykker en del og er i det hele taget meget i vandet, og med LOOWs kvaliteter har jeg aldrig behov for et håndklæde. Jeg stryger bare lige det værste vand af, eller drypper af, og så tager jeg simpelthen T-shirten på igen og lader den suge vandet og tørre. De kan naturligvis blive lidt stive af saltvandet, men det er aldrig ubehageligt.

Verdens bedste T-shirts

Jeg går aldrig i andet her i troperne. T-shirten på billedet er min favorit. Tre år gammel, utallige timer i solen og den er gået fra at være Petrol til en sej stålgrå. I LOOOWE THEM!

Henrik bruger vores T-OSS 135 T-shirts, med korte ærmer - du finder dem her