På motorcykeleventyr

Øverste foto: Stinus med hans hans Triumph Tiger 800 XCx. Han er iklædt en navyblå LOOW T-shirt – Str. XL (196cm/93kg) Foto af Rune Buch.

Vi var på MC-campingtur og kun det mest essentielle udstyr blev medbragt for ikke at få for meget vægt med. T-shirten fra LOOW var på fra starten, og ideen var at den skulle blive på, på hele turen. Det var jeg meget spændt på. Vi blev udsat for ekstremt omskifteligt vejr – temperaturen gik fra 30° C til 14° C, først fra varme i den direkte sol, til vi blev fanget i det værste nedbør og storm Tjekkiet havde været udsat for i ti år.

Jeg havde kun min LOOW t-shirt på under min motorcykeljakke, hele turen igennem. Jeg følte at den hurtigt hjalp mig til at slippe af med varmen og fugten, på trods af jeg sveder kraftigt og til tider kørte i stærk regn. Den holdt mig varm da vejret skiftede voldsomt. Den forblev lugtfri, og som et absolut plus krævede det kun en hurtig skylning, for at den var klar til en ny dag. På grund af min forfængelighed var det bedste ved t-shirten at den ikke skriger friluftsliv og camping, men at den faktisk er en stilet t-shirt som jeg har lyst til at have på – selv når vi ikke kører på motorcykel. 


MC eventyr Merino t-shirt

Efter turen til Østrig og Tjekkiet fortsatte Stinus på en motorcykeltur til Sverige. En tur på 7 dage og 1400 kilometer. Han valgte at have sin LOOW Merino t-shirt på igen, og endte også med at bruge den hver dag på denne tur.

Som del af ’MC Eventyr’ (MC Eventyr: www.mceventyr.dk) var Stinus og fire venner på rejse i Østrig og Tjekkiet, en tur på 2100 km over 7 dage. 

 Vi er altid interesserede i at bringe historier fra jeres ture og eventyr med vores t-shirts. Kontakt os på wool@loow.com

God tur!


Du vil måske kunne lide

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post