Henrik loves to wear his merino wool in the hot Bahamas weather

Henrik elsker at bruge sine uld t-shirts i Bahamas varmen

Min mormor sagde altid: Hva dæ æ godt for æ kul - æ å godt for æ værme!
(læs: hvad der er godt for kulden er også godt for varmen)

I praksis betyder det at man i løbet af dagen ofte bliver gennemblødt af sved, som så tørrer igen når man kommer indenfor i tør og kølig aircondition. Hvilken slags tøj man har på er derfor ret vigtigt.

Jeg bruger stort set kun LOOWs 135 t-shirts i fritiden og har 5 forskellige jeg veksler mellem. Når man er vant til danske temperaturer er det nok vanskeligt at forstå, hvordan man kan gå gennem dagen i samme T-shirt, som skiftevis er våd af sved og tør- Men med LOOW’s fantastiske produkter er det intet problem, og jeg bruger dem gerne en uges tid mellem vask.

God til dykning

Det fantastiske er at uanset om T-shirten er våd eller tør føles den altid behagelig. Og selv i den mest bagende sol føles den aldrig for varm. Jeg dykker en del og er i det hele taget meget i vandet, og med LOOWs kvaliteter har jeg aldrig behov for et håndklæde. Jeg stryger bare lige det værste vand af, eller drypper af, og så tager jeg simpelthen T-shirten på igen og lader den suge vandet og tørre. De kan naturligvis blive lidt stive af saltvandet, men det er aldrig ubehageligt.

Verdens bedste T-shirts

Jeg går aldrig i andet her i troperne. T-shirten på billedet er min favorit. Tre år gammel, utallige timer i solen og den er gået fra at være Petrol til en sej stålgrå. I LOOOWE THEM!

Henrik bruger vores T-OSS 135 T-shirts, med korte ærmer - du finder dem her.