Motorcycle adventures

På motorcykeleventyr

For nyligt var de på campingtur i Østrig og Tjekkiet - en tur på 2100 km over 7 dage. Efter turen til Østrig og Tjekkiet fortsatte Stinus på en motorcykeltur til Sverige. En tur på 7 dage og 1400 kilometer. Du kan se deres spændende oplevelser på deres YouTube kanal lige her.


Stinus fortæller her hvordan LOOW var en del af deres tur: 

Som motorcyklist søger du konstant udstyr for at gøre din tur så behageligt som muligt. Når det er koldt, skal det holde dig varm. Når det er varmt, bør det slippe af med varme og tørre hurtigt.


Vi var på MC-campingtur og kun det mest essentielle udstyr blev medbragt for ikke at få for meget vægt med. T-shirten fra LOOW var på fra starten, og ideen var at den skulle blive på, på hele turen. Det var jeg meget spændt på. Vi blev udsat for ekstremt omskifteligt vejr – temperaturen gik fra 30° C til 14° C, først fra varme i den direkte sol, til vi blev fanget i det værste nedbør og storm Tjekkiet havde været udsat for i ti år.

Jeg havde kun min LOOW t-shirt på under min motorcykeljakke, hele turen igennem. Jeg følte at den hurtigt hjalp mig til at slippe af med varmen og fugten, på trods af jeg sveder kraftigt og til tider kørte i stærk regn. Den holdt mig varm da vejret skiftede voldsomt. Den forblev lugtfri, og som et absolut plus krævede det kun en hurtig skylning, for at den var klar til en ny dag. På grund af min forfængelighed var det bedste ved t-shirten at den ikke skriger friluftsliv og camping, men at den faktisk er en stilet t-shirt som jeg har lyst til at have på – selv når vi ikke kører på motorcykel. 


MC eventyr Merino t-shirt