Jørn Nørtoft - Copenhagen Yoga

Jørn Nørtoft - København Yoga

Hvordan opdagede du LOOW? 

Jeg opdagede LOOW gennem en anbefaling fra en ven. Jeg undersøge hjemmesiden og fandt produkterne meget interessante, og jeg endte med at købe T-shirtsene med det samme. Tanken bag produkterne, materialer og design tiltaler mig meget. At skabe et bæredygtigt produkt og bevise, at produktion kan være dansk, er forhåbentligt noget vi vil se mere af i fremtiden - respekt! 

For mig er uld et af de mest fantastiske materiale at have på. Det føles naturligt og organisk mod huden; kroppen kan både ånde og ligeledes holde sig varm. Tekstilet tilpasser sig naturligt til din kropstemperatur, og den oplevelse gør at du ikke har lyst til at have andet på. 

Kan du fortælle os en smule om dig selv og din baggrund? 
Jeg har været min egen chef siden 2005. Jeg lavede et stort skift i min karriere, fra at være drivkraften bag at etablere et selvstændigt ejendomsselskab i København - til at åbne et yogastudie i 2007. I dag har jeg 9 ansatte og har forskellige aktiviteter i yogastudiet, som ligger på Østerbro; såsom uddannelse, træning og rejser. Yoga har været min passion lige siden, jeg som 21-årig deltog i min første yogaklasse. Derfor er det med et stort smil, at jeg lever af at kommunikere fordelene ved yoga til andre. 

"Designet af T-shirten, både kortærmet og langærmet sidder bare lige i skabet - herligt!"

Jeg forsøger at gøre mit bedste overfor mine elever – hvilket er det mindste du kan gøre som facilitator når nogen betaler dig. Jeg støtter også forskellige velgørende organisationer - som for eksempel Mødrehjælpen, Aktion Børnehjælp og Danish Cancer Society. Jeg er opmærksomhed på hvilke virksomheder jeg støtter, selvom det virker som en jungle. Samtidig sætter jeg stor pris på kvalitet, både i forhold til hvordan produkterne er produceret, kommunikeret og de underliggende tanker bag produktet.

 

Hvordan bruger du dine LOOW T-shirts i din hverdag?
Jeg bruger både de kortærmede og langærmede T-shirts. T-shirten har en god pasform, og er god til yoga, selv når jeg vender og drejer min krop. T-shirten giver mig en god kølende effekt og varme, afhængigt af om jeg dyrker fysisk yoga eller mediterer. Derudover er designet og materialerne så gennemtænkt, at jeg kan bruge både den kortærmede og langærmede til yoga, og efterfølgende have den på under en blazer. Designet af T-shirten, både kortærmet og langærmet, sidder bare lige i skabet - herligt!

Du kan besøge Jørn Nørtoft's yoga studie her: www.kbhyoga.dk 

Jørn bærer vores langærmede t-shirt i en størrelse M - han er 180 cm og 75kg.

T-shirten kan købes her